Altid i trygge hænder

…Også når hverdagen melder sig

En sundhedsforsikring med behandlingsgaranti giver tryghed og sikrer optimal og hurtig undersøgelse og behandling.

Vi tilbyder, i samarbejde med Gjensidige Forsikring, en sundhedsforsikring til offentligt ansatte, hvor du har hurtig adgang til det behandlingsforløb, der passer bedst til din situation. Forsikringen giver dig som udgangspunkt mulighed for selv at vælge behandler, men Gjensidige har også et kvalitetssikret behandlernetværk. Sundhedsforsikringen kan tegnes af alle offentligt ansatte og kræver ikke besvarelse omkring helbred. Gjensidige garanterer dig, at undersøgelse og/eller behandling hos speciallæge i Gjensidiges eget netværk er sat i gang inden for 10 hverdage efter godkendt skadesanmeldelse. Hos Gjensidige sidder der sundhedsfaglige rådgivere (fx sygeplejersker, fysioterapeuter, stresscoaches) klar telefonisk til at hjælpe dig igennem anmeldelsen og samtidig give dig gode råd omkring behandling og forløbet. Din familie kan også omfattes af forsikringen ved at tilkøbe den separat til dem. Ægtefælle og samlever kan tilkøbes og/eller børn enkeltvis. Har du og din ægtefælle/samlever begge en sundhedsforsikring hos Gjensidige, er alle jeres børn automatisk omfattet af forsikringen, indtil de fylder 21 år.

Tegner du en sundhedsforsikring, kan du med fordel tegne en sundhedsforsikring til din ægtefælle/samlever og dine børn. Det gør du på dette link, når din egen sundhedsforsikring er oprettet. Når du har trykket på linket, skal du logge ind med dit NemID. Herefter kan du enkelt og nemt tilmelde din ægtefælle/samlever og dine børn under ”Opret min familie”. Det er også her, du kan se prisen på sundhedsforsikringen. Hvis du tilmelder et familiemedlem over 15 år, skal vedkommende underskrive med eget NemID.

Hurtig undersøgelse og behandling hos speciallæge på privathospital og -klinik

Sundhedsforsikringen sikrer dig behandling hos speciallæge f.eks. hudlæge, øjenlæge eller reumatolog på privathospital eller -klinik inden for maksimalt 10 hverdage efter godkendt skadesanmeldelse – og i mange tilfælde endnu hurtigere. Garantien gælder kun inden for Gjensidiges eget behandlernetværk, men du kan også selv vælge behandler.

Behandlingsgaranti på 10 HVERDAGE

Hos Gjensidige tror vi på, at tryghed i hverdagen ikke kun handler om at være rask. Det handler også om at vide, at man er dækket ind, når man bliver syg eller får en skade. Samtidig ved vi, at hurtig undersøgelse og behandling er en vigtig forudsætning for et kort sygdomsforløb.

Din sundhedsforsikring sikrer dig derfor hurtig og professionel behandling, hvis du får brug for det. Får du en skade, eller bliver du syg, så hjælper vores team af kompetente sundhedsfaglige rådgivere (fx sygeplejersker, fysioterapeuter, stresscoaches) dig hurtigt videre til netop den behandling, som passer til dine behov. Vi garanterer, at du efter Gjensidiges godkendelse af din skade modtager tilbud om undersøgelse eller behandling inden for 10 hverdage, hvis du skal til speciallæge og benytter en behandler i deres kvalitetssikrede netværk. På den måde har du de bedste forudsætninger for at komme hurtigt tilbage til hverdagen igen.

Bestil din sundhedsforsikring

behandling hos fysioterapeut, kiropraktor & psykolog

Sundhedsforsikringen sikrer dig de nødvendige antal behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor & psykolog. Du må også gerne selv vælge én behandler, som du kender og har tillid til (dog så kun 6 måneders behandling hos psykolog). Vælger du én fysioterapeut, der ikke er godkendt af den danske sygesikring (altså uden ydernr.) eller uden tilskud fra den offentlige sygesikring, vil godtgørelsen pr. behandling være patientandelen for almindelig behandling.

Helårligt betaling

Prisen for sundhedsforsikringen er 3.348 kroner, som opkræves helårlig.

Hvad kan jeg ellers bruge den til?
 • Nødvendige antal behandlinger hos fysioterapeut
 • Nødvendige antal behandlinger hos kiropraktor
 • Ergoterapi – op til 10 behandlinger pr. 12 måneder
 • Fodterapi – op til 6 behandlinger pr. 12 måneder
 • Zoneterapi – op til 10 behandlinger pr. 12 måneder
 • Akupunktur – op til 10 behandlinger pr. 12 måneder
 • Massage – op til 4 behandlinger pr. 12 måneder
 • Osteopati – op til 10 behandlinger pr. 12 måneder
 • Behandling for kroniske lidelser – op til 12 behandlinger pr. 12 måneder
 • Hurtig behandling på privathospital og -klinik
 • Undersøgelse og behandling hos speciallæge (fx hudlæge, øjenlæge, reumatolog)
 • Genoptræning efter operation i bevægeapparatet i op til 24 måneder
 • Second og third opinion
 • Rekreation, hospice, terminal pleje
 • Speciallægeordineret medicin i op til 2 år
 • Allergivaccinationer (kr. 1.000 p.a. max 3 år)
 • Nødvendige antal psykologbehandlinger i netværk
 • Akut psykologisk krisehjælp
 • Online læge
 • Forebyggende rådgivning online
 • Diætist (BMI -18/+30, alvorlig sygdom)

Behandling dækkes altid i henhold til gældende forsikringsbetingelser – og skal være godkendt af Gjensidige inden opstart. Behandlerne til akupunktur, zoneterapi og massage skal være RAB-godkendte. Vær opmærksom på, at nogle af behandlingsformerne kræver lægehenvisning.
Du kan hente et faktaark over dine dækninger, hvordan du tilmelder din ægtefælle/samlever og dine børn, anmelder en skade og meget mere.

Sundhedskompasset

Er en skade/sygdom ikke dækket af sundhedsforsikringen, kan du efter ønske modtage vejledning i, hvordan du kan få hjælp i det offentlige med Gjensidige Forsikrings Sundhedskompas.

OM OS

Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning omkring forsikring, og vores mål er at sikre offentligt ansatte adgang til Danmarks bedste sundhedsforsikring.

I SAMARBEJDE MED GJENSIDIGE

Vi samarbejder med Gjensidige Forsikring, der er Danmarks førende og mest innovative udbyder af sundhedsforsikringer. Det sikrer dig tryghed i en travl og hektisk hverdag.

KONTAKTOPLYSNINGER

Sundhedsagenturet ApS
Stengårdsvej 21
4340 Tølløse
+45 88 62 63 62

CVR: 37367907