Tegn din sunhedsforsikring nu

Her kan du tegne din sundhedsforsikring

Du tegner din sundhedsforsikring hos Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S på dette link. Det er også på dette link, du kan se, hvordan du bliver dækket, finde dine forsikringsbetingelser og meget mere. Vi har forhandlet en unik og tilpasset sundhedsforsikring til offentligt ansatte hos Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S med valgmuligheder, som er særligt tilpasset de ønsker og krav vi har hørt fra jeres side gennem årene. Vi har i vores nye produkter valgt muligheden for at fravælge privathospital / fysisk behandling af kroniske lidelser, hvis dette ikke ønskes. I vil med vores løsninger opleve en fast pris afhængig af samlet skadeforløb, men ingen stigning på baggrund af alder, som typisk ses hos andre leverandører.


  Hvis du ønsker at blive ringet op og tilmeldt, udfyld dine kontaktoplysninger forneden.
  Træffes bedst:

  om dagenom aftenhele dagen

  OM OS

  Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning omkring forsikring, og vores mål er at sikre offentligt ansatte adgang til Danmarks bedste sundhedsforsikring.

  I SAMARBEJDE MED FORSIKRINGSSELSKABET DANSK SUNDHEDSSIKRING A/S

  Vi samarbejder med Forsikringsselskabet Dansk Sundhedssikring A/S, der er Danmarks førende og mest innovative udbyder af sundhedsforsikringer. Det sikrer dig tryghed i en travl og hektisk hverdag.

  KONTAKTOPLYSNINGER

  Sundhedsagenturet ApS
  Stengårdsvej 21
  4340 Tølløse
  +45 88 62 63 62

  CVR: 37367907