Din tryghedspartner

Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning omkring pension og forsikring, og vores mål er at sikre offentligt ansatte adgang til Danmarks bedste sundhedsforsikring.

Vi hjælper den enkelte offentligt ansatte med at få adgang til den bedst mulige sundhedsforsikring. Vi samarbejder med Mølholm Forsikring, som er Danmarks førende og mest innovative udbyder af sundhedsforsikringer.

Vi skaber tryghed i din hverdag. En sundhedsforsikring sikrer hurtig og effektiv behandling med et bredt udvalg af behandlingsformer og et endnu større udvalg af behandlere.

Kommunesundhed.dk er ejet og drevet af Sundhedsagenturet ApS.

OM OS

Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning omkring forsikring, og vores mål er at sikre offentligt ansatte adgang til Danmarks bedste sundhedsforsikring.

I SAMARBEJDE MED MØLHOLM

Vi samarbejder med Mølholm Forsikring, der er Danmarks førende og mest innovative udbyder af sundhedsforsikringer. Det sikrer dig tryghed i en travl og hektisk hverdag.

KONTAKTOPLYSNINGER

Sundhedsagenturet ApS