Altid i trygge hænder

…Også når hverdagen melder sig

En sundhedsforsikring med behandlingsgaranti giver tryghed og sikrer optimal og hurtig undersøgelse og behandling.

Vi tilbyder, i samarbejde med Mølholm Forsikring, en sundhedsforsikring til offentligt ansatte, hvor du har hurtig adgang til det behandlingsforløb, der passer bedst til din situation. Forsikringen giver dig som udgangspunkt mulighed for selv at vælge behandler. Den kan tegnes af alle offentligt ansatte og kræver ikke besvarelse omkring helbred. Mølholm Forsikring garanterer dig at undersøgelse og/eller behandling er sat i gang inden for 10 arbejdsdage efter godkendt skadesanmeldelse. Hos Mølholm sidder der sygeplejersker klar til telefonisk at hjælpe dig igennem og samtidig kan give dig gode råd med omkring behandling og forløbet. Din familie kan også omfattes af forsikringen ved at tilkøbe den separat til dem. Ægtefælle og samlever kan tilkøbes og/eller børn enkeltvis. Har du og din ægtefælle/samlever begge en sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring er alle jeres børn automatisk omfattet af forsikringen indtil de fylder 21 år.

Hurtig undersøgelse og behandling hos speciallæge eller på privathospital

Sundhedsforsikringen sikrer dig behandling hos speciallæge, f.eks. hudlæge, øjenlæge, reumatolog eller på privathospital inden for maksimalt 10 arbejdsdage efter godkendt skadesanmeldelse – og i mange tilfælde endnu hurtigere. Garantien gælder kun inden for Mølholm Forsikrings eget behandlernetværk, men du har som udgangspunkt mulighed for selv at vælge behandler.

Behandlingsgaranti på 10 arbejdsdage

Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed i hverdagen ikke kun handler om at være rask. Det handler også om at vide, at man er dækket ind, når man bliver syg eller får en skade. Samtidig ved vi, at hurtig undersøgelse og behandling er en vigtig forudsætning for et kort sygdomsforløb.
Din sundhedsforsikring sikrer dig derfor hurtig og professionel behandling, hvis du får brug for det. Får du en skade, eller bliver du syg, så hjælper vores team af kompetente sygeplejersker dig hurtigt videre til netop den behandling, som passer til dine behov. Vi garanterer, at du efter vores godkendelse af din skade modtager tilbud om undersøgelse eller behandling inden for 10 arbejdsdage – og sådan har det været siden 1999. På den måde har du de bedste forudsætninger for at komme hurtigt tilbage til hverdagen igen.

Bestil din sundhedsforsikring

behandling hos fysioterapeut, kiropraktor & psykolog

Sundhedsforsikringen sikrer dig de nødvendige antal behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor & psykolog. Og du må gerne selv vælge din egen behandler som du kender og har tillid til (dog så kun 6 måneders behandling hos psykolog). Vælger du en fysioterapeut, der ikke er godkendt af den danske sygesikring (altså uden ydernr.) eller uden tilskud fra den offentlige sygesikring, vil godtgørelsen pr. behandling være patientandelen for almindelig behandling. Behandlere skal i øvrigt være RAB-godkendt.

Månedlig betaling

Som noget helt eksklusivt til offentligt ansatte, tilbyder vi sundhedsforsikringen til en månedlig pris på 292 kroner pr. måned pr. person eller som en familieforsikring til 584 kroner pr. måned.

Hvad kan jeg ellers bruge den til?

 • Hurtig behandling på privathospital
 • Undersøgelse og behandling hos speciallæge (hudlæge, øjenlæge, reumatolog)
 • Nødvendige antal behandlinger hos fysioterapeut
 • Nødvendige antal behandlinger hos kiropraktor
 • Nødvendige antal psykologbehandlinger
 • Akut psykologhjælp
 • Stressbehandling hos psykolog
 • Zoneterapi – op til 10 behandlinger p.a.
 • Akupunktur – op til 10 behandlinger p.a.
 • Ergoterapi – op til 10 behandlinger p.a.
 • Fodterapi – op til 6 behandlinger p.a.
 • Massage – op til 4 behandlinger pr. kalenderår
 • Genoptræning i op til 24 måneder
 • Rekreation, hospice, terminal pleje
 • Misbrug og afvænning – 12 måneder kr. 85.000/kr. 60.000 ludomani)
 • Speciallægeordineret medicin i op til 2 år
 • Allergivaccinationer (kr. 1.000 p.a. max 3 år)
 • Diætist (BMI -18/+30, alvorlig sygdom)

Behandling dækkes altid i henhold til gældende forsikringsbetingelser – og skal være godkendt af Mølholm Forsikring inden opstart.

Familieforsikring

Sundhedsforsikringen tilbydes som en familieforsikring til 584 kroner pr. måned. Familieforsikringen dækker dig selv og din ægtefælle/samlever, hvis denne er bosat i Danmark og alle dine og/eller din ægtefælle/samlevers hjemmeboende som udeboende børn indtil de fylder 21 år.
Børn kan tilkøbes individuelt til 749 kr. helårligt og er dækket indtil de fylder 21 år.

Sundhedskompasset

Er en skade/sygdom ikke dækket af sundhedsforsikringen, kan du efter ønske modtage vejledning i, hvordan du kan få hjælp i det offentlige med Mølholm Forsikrings Sundhedskompas.

OM OS

Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning omkring forsikring, og vores mål er at sikre offentligt ansatte adgang til Danmarks bedste sundhedsforsikring.

I SAMARBEJDE MED MØLHOLM

Vi samarbejder med Mølholm Forsikring, der er Danmarks førende og mest innovative udbyder af sundhedsforsikringer. Det sikrer dig tryghed i en travl og hektisk hverdag.

KONTAKTOPLYSNINGER

Sundhedsagenturet ApS
Stengårdsvej 21
4340 Tølløse
+45 88 62 63 62

CVR: 37367907